Opis forum
Napisz tu swoje podanie. w podaniu powinno się znajdowac :
- Ile już grasz w Counter-Strike
- Jak rozwiązujesz spory między graczami
- Napisz też coś o sobie
- Jesteś w stanie płacic???
-Podaj swój wiek
UWAGA OD DNIA 30 STYCZNIA ADMINOM NIE BĘDĄ PRZYZNAWANE IMMUNITETY! WIĘCEJ INFORMACJI MOŻNA DOWIEDZIEC SIĘ NA PRIV!
-Ja Gram w cs'a 4 lata
-Głownie w żartach ale jak jest wiekszy spor to szukam przyczyny jego i daje polowe racji jednemu i polowe drugiemu
-hhhmm... nie wiem wiem tylko ze nic nie wiem ale bardzo lubie takie mody typu hns' easy block oraz kz nie w sensie tego cheata ale takiego moda. Ja osobiscie juz miałem admina ale to 2 lata temu na serverach hns dlugo go mialem az do rozwiazania servera . To tyle z mojej strony nic wiecej nie mam do powiedzenia . Dziekuje . xD
-tak ze 4 lata
-najczesciej uspokajam obu i kaze sie pogodzic
-lubie mody typu easy block ale i aliens vs predator itp. ale w wiekszosci hns,eb,chowany
-w tej chwili jestem goly z kasa... jestem w trakcie szukania pracy... wiec nie bardzo
-w tym roku zkonczylem 20 lat...Dzieki
mam tez admina na jednym serwerze fabryki pro graczy wtej chwili zbieram pochwaly (bez szpanu)
NIE PISZCIE NA E-MAILA Bo niepamietam hasla ! TYLKO PW
Ostatnio edytowany przez nyah (2011-01-28 16:06:51)
- Ile już grasz w Counter-Strike: 2latka
- Jak rozwiązujesz spory między graczami: Próboje sie z nimi dogadac
- Napisz też coś o sobie: Jestem ogarnieta i chce pomoc
- Jesteś w stanie płacic??? W tej chwili nie
-Podaj swój wiek 15
Miałam vipa ale stracilam go poniewaz serwer sie zlagowal i stracilam
Podanie o Bma a jak mozna to tez admina
Ostatnio edytowany przez Martynka (2011-01-28 20:05:45)
Jestem na tak. Ale doszły mnie słuchy że wchodziłaś na kampy noclipem ! Czy to prawda? I widziałem jak fj a miałaś vipa i nie mogłem cie z kickowac!! Mam nadzieje że się to nie powtórzy!
- Gram prawie 2 i pol roku w CS
- Proboje dowiedzieć się o co chodzi, wtedy wiem, ktory ma racje i mu ja przyznaje (czasem bywa ze nikt nie ma racji) po sporze proboje ich pogodzic
- Gram w rozne mody typu Counter-Strike mody m.in: Kz, Hns, Hns easyblock oraz ZombieMod (najbardziej lubie to 3 ) a takze mam wiele pomyslow do wykorzystania
- W aktualnej chwili nie lecz za niedlugi czas bede w stanie
- w tym miesiacu koncze 13 lat
Mialem admina kiedys na GoldGame lecz serwer z czasem schodzil na psy wiec przenioslem sie na EasyBlock
Z mojej strony to tyle
Ej mam takie pytanie.... skad VeTo,Bruuudas i inni maja BM'y i VIPy niewiem czy placili ale nie skladali tez podan... adminow rozdawaliscie czy co??? same VIPy graja 0 graczy a przez to inni chca tez BMy i nie dostajac wychodza... ogarnijcie to troche...
na dodatek troche sobie pozwalaja...
Proponuje skierowywac innych na forum w celu zlozenia podania lub wplaty za admina...
Dzieki.
Ostatnio edytowany przez nyah (2011-01-31 17:30:28)
- Ile już grasz w Counter-Strike 3 lata
- Jak rozwiązujesz spory między graczami Zależy czy nadużywają wulgaryzmów, jeśli nie pomagam im rozwiązać spór
- Napisz też coś o sobie Interesuje się komputerami Mam nawet dobry humor i Seba jestem
- Jesteś w stanie płacic??? Do 6 złotych na miesiąc (Nie mam za dużo pieniędzy)
-Podaj swój wiek 13